ІІІ православний скаутський табір Громові скелі – 2019!

 

 

З 23 по 30 червня в урочищі Громові скелі між селами Грушівка та Іванівка Первомайського району Миколаївської області по благословенню єпископа Вознесенського та Первомайського Алексія відбувся третій православний скаутський табір Громові скелі 2019. 50 дітей та дорослих, учнів шкіл міста Первомайська, Романової Балки, Миколаєва, вихованців недільних шкіл Свято-Покровського та Свято-Варварського храмів провели тиждень на природі сплавляючись на рафтах, граючи вдень та вночі, зустрічаючи світанок, вітаючи близьких з днем народження, проходячи мотузковий парк, проводячи майстер-класи з медицини,  купаючись, шукаючи власні таланти, готуючи їжу на вогнищі, не забували за молитву вранці та ввечері, перед їжею та після неї.

По закінченні традиційно відбулася Божественна Літургія під відкритим небом і більшість дітей причастилась Святих Хрестових Таїн.

Висловлюємо щиру подяку організаторам та небайдужим людям, які допомогли провести цей табір: ми їх лагідно називаємо мама Таміла, мама Олена, мама Настя, бабусі Наталія та Віта, тато Рома, Ігор Олегович та  багато інших добрий людей. Особисто хочу подякувати скаутам, які стали роверами ( 18 +) Богдану, Лейлі, Саші, Максу, Жені.

До зустрічі в новому році!

Article written by VOZNESENSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів