Жовтень 2024

You are browsing the site archives for Жовтень 2024.

Освячення каплиці на честь Почаївської ікони Божої Матері.

Освячення каплиці на честь Почаївської ікони Божої Матері.

12 жовтня 2024 року митрополит Вознесенський і Первомайський Олексій звершив чин освячення каплиці на честь Почаївської ікони Божої Матері села Щербані. Його Високопреосвященству співслужили: протоієрей Василь Собко, протоієрей Євгеній Голубєв. В кінці освячення Владика Олексій виразив подяку ктиторам Вадиму і Аллі за труди, та приподав архіпастирське благословення.

Зібрання духовенства Доманівського благочиння

Зібрання духовенства Доманівського благочиння

11 жовтня 2024 року під голуванням митрополита Вознесенського і Первомайського Олексія відбулося зібрання благочинних Доманівського благочинного округу в храмі на честь благовірного Олександра Невського смт. Доманівського. Під час зібрання були розглянуті актуальні питання життя приходів, порядку у храмах та біля них, чистоти довкола поклонних Хрестів та  інші питання.    

День пам'яті святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова.

День пам’яті святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова.

9 жовтня 2024 року митрополит Вознесенський і Первомайський Олексій звершив Божественну літургію у храмі на честь Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова села Прибузьке. Його Високопреосвященству співслужили: секретар Вознесенської єпархії протоієрей Михаїл Кіряк, протоієрей Іоанн Серховець, благочинний Доманівського округу протоієрей Георгій Бондарук, настоятель храму протоієрей Михаїл Пригара, протоієрей Михаїл Єгарєв. Під час богослужіння були піднесені особливі […]

Всенічне бдіння на передодні дня пам'яті святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова.

Всенічне бдіння на передодні дня пам’яті святого Апостола і Євангеліста Іоанна Богослова.

8 жовтня 2024 року митрополит Возесенський і Первомайський Олексій звершив Всенічне бдіння в Свято-Варваринському храмі міста Первомайськ. Його Високопреосвящентсву співслужили: протоієрей Іоанн Стояновський, протоієрей Георгій Вільчінський.

Збори благочинних Вознесенської єпархії.

Збори благочинних Вознесенської єпархії.

3 жовтня 2024 року під головуванням митрополита Вознесенського і Первомайського Олексія відбулися збори благочинних Вознесенської єпархії в будівлі єпархіального управління. Під час зборів були розглянуті актуальні питання з життя приходів Вознесенської єпархії, соціальної роботи, а також адміністративні питання.

Перейти до панелі інструментів