4 православний скаутський збір-похід «Громові скелі 2021»

З 13 по 17 липня з благословення правлячого архієрея архієпископа Вознесенського та Первомайського Алексія на березі Південного Бугу відбувся  4 православний скаутський збір-похід «Громові скелі 2021». Були присутні патрулі з міста Первомайська (Свято-Покровський, Святого Миколая та Великомучениці Варвари), міста Миколаєва та Херсона.

Розпочали  з Божественної літургії та молитов на початок справи.  Було проведено  урочисте відкриття та знайомство   дітей з іншими патрулями  біля вогнища.

Діти та батьки мали можливість оздоровитись на березі Південного Бугу та поринути у вирій незабутніх скаутських розваг. Незабутні враження та позитивні емоції викликали у дітей сплави на рафтах  по порогах Південного Бугу, також у табір завітав гурт Валькірії, котрі продемонстрували реконструкторські бої, всі охочі мали змогу  зануритись в середньовіччя,  спробувати одягнути  лати та обладунки і провести тренувальні  бої в спеціальних захисних обладунках, також традиційно проводились   денні та нічні скаутські ігри, посвяти, купання в річці, смачні страви  виготовленні на вогнищі, а саме головне, що за цей час діти мали змогу навчитись  радіти життю без мобільних телефонів спілкуючись і встановлюючи дружні стосунки із своїми ровесниками.

 Висловлюємо подяку всім старшим скаутам-організаторам та їхнім батькам за допомогу в організації та проведенні збору-походу.

Article written by VOZNESENSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів