Зібрання духовенства Вознесенської єпархії.

30 грудня 2022 року під голуванням митрополита Вознесенського і Первомайського Олексія відбулося зібрання духовенства Вознесенської єпархії, в Свято-Варварівському храмі міста Первомайськ.

На зібрані було заслухано звіти: митрополита Вознесенського і Первомайського Алексія, секретаря Вознесенської єпархії протоієрея Михайла Кіряка, а також керівників єпархіальних відділів.

У своїй доповіді Владика Олексій ще раз озвучив всі рішення, що приймалися у цьому році на єпархіальному рівні, в котре закликав як священиків так і мирян Вознесенської єпархії до допомоги військовим та всім хто постраждав від Російської агресії, і закликав до посиленої молитви.

Друга частина зборів відбувалася у форматі діалогу, на якому священики мали змогу задати всі питання, що їх цікавлять, або висловити свою думку з тієї чи іншої теми.

В кінці зібрання митрополит Вознесенський і Первомайський Олексій подякував всіх священників за плідну працю та духовну підтримку, а секретар Вознесенської єпархії протоієрей Михайло Кіряк від всього духовенства Вознесенської єпархії подякував Владику Олексія за Його архіпастерські труди.

Зібрання закінчилося спільною молитвою.

Article written by VOZNESENSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів