V православний скаутський збір-похід «Громові скелі – 2022».

З благословення архієпископа Вознесенського та Первомайського Олексія, з 25 по 27 липня відбувся п’ятий православний скаутський збір-похід «Громові скелі – 2022» з метою оздоровлення, та розради дітей в такий складний час для нашої країни. Враховуючи сьогодення, за базу скаутів був узятий храм Різдва Пресвятої Богородиці села Грушівка, де православні скаути з храмів: Великомучениці Варвари, Святителя Миколая та Покрови Пресвятої Богородиці молились за мир в Україні та за українських воїнів котрі боронять наші землі від загарбників. Скаутську програму проводили на узбережжі Південного Бугу.

Як і потрібно, розпочали з молебня «Перед початком усякого доброго діла», а завершили подячним молебнем. Протягом збору – походу православні скаути (25 дітей віком від 7 до 18 років) пройшли міні-курс з тактичної медицини, купалися, пройшли квест «Найспритніший» (де перемогла команда Гуси-Лебеді), отримали базові знання та навички з техніки пішохідного туризму, грали у скаутскі ігри, оздоровлювались на свіжому повітрі.

Вдячні за допомогу у проведенні збору походу –архієпископу Вознесенському та Первомайському Олексію, протоієрею Дмитру (Бойко), протоієрею Іоанну (Стояновському), протоієрею Анатолію (Нирко), а також, небайдужим батькам за надану допомогу.

Протоієрей Євген (Ліпанов)

 

Article written by VOZNESENSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів