Неділя 6-а по П’ятидесятниці.

У Неділю 6-ту після П’ятидесятниці, преподобних Анатолія, в Ближніх Печерах та іншого Анатолія затвірника, в Дальніх Печерах, Печерських,Митрополит Кременчуцький і Лубенський Миколай очолив Божественну Літургію у Свято-Успенському кафедральному соборі м.Кременчука.

Його Високопреосвященство здійснив Богослужіння разом з Митрополитом Вознесенським і Первомайським Олксієм у співслужінні настоятеля храму архімандрита Іосифа (Богайчик), численного духовенство єпархії. Вознести гарячі молитви Господу зібралися прихожани храму.

За Богослужінням Митрополит Миколай нагородив архімандрита Іосифа (Богайчик) орденом УПЦ святого великомученика Георгія Побідоносця за заслуги перед Українською Православною Церквою.

У святковий день під час Божественної Літургії після читання Євангелія Митрополит Олексій звернувся до віруючих зі словом проповіді, розповів про зцілення Спасителем розслабленого, подякував Митрополиту Вознесенському і Первомайському Олексію та духовенству, що співслужили, за молитви, привітав причасників з прийняттям Животворящих Таїн Христових, після чого прикликав на паству Боже благословення.

За Богослужінням помолились про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним.

Article written by VOZNESENSK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до панелі інструментів